Nachttafel | 2 Laden met Glas


Fabrikant Vanjanssen

Whatsapp 32 470 68 15 87
Collectie Nachttafel | 2 Laden met Glas

Vind een winkel in de buurt

info@thebedmaker.be

+0800 54 500

Stijlvolle Nachttafel met 2 Laden en Glazen Bovenblad

Verhoog de elegantie van uw slaapkamer met onze nachttafel voorzien van twee ruime laden en een chic glazen bovenblad. Perfect voor het opbergen van uw nachtkastje-essentials terwijl het een moderne uitstraling toevoegt aan uw interieur. Duurzaam en praktisch, deze nachttafel combineert esthetiek met functionaliteit.

Ontdek Onze Luxe Bedden Accessoires uit België

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap
Onze accessoires en bedden accessoires worden met de grootste zorg en aandacht vervaardigd in België. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat je slaapkamer niet alleen stijlvol, maar ook functioneel is.

Kies de Accessoires die bij jouw Stijl Passen
Bij ons kun je jouw slaapkamer volledig aanpassen aan je eigen stijl. Selecteer uit een breed assortiment van accessoires zoals nachtkastjes, voetborden en TV-liften die perfect passen bij jouw bed en interieur.

Garantie en Kwaliteit
We staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een uitgebreide garantie aan. Je kunt erop vertrouwen dat je accessoires van topkwaliteit in huis haalt.

Snelle Levering
We begrijpen hoe belangrijk het is om snel van je nieuwe accessoires te kunnen genieten. Daarom zorgen we voor een levering binnen 2 weken.


Bezoek Onze Showrooms


Onze accessoires zijn te bezichtigen in vele showrooms. Onze interieur experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de accessoires die het beste bij jou passen. Kom langs en ervaar het comfort en de luxe van onze Belgische producten.

Alles-in-een Prijs
Bij ons krijg je een alles-in-een prijs, inclusief alle configuratiemogelijkheden. Bezoek een van onze showrooms en stel jouw ideale accessoires samen voor één vaste prijs.

Wacht Niet Langer
Bezoek de showroom bij jou in de buurt en ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van onze handgemaakte Belgische accessoires. Onze experts staan klaar om je te helpen de perfecte aanvulling op jouw slaapkamer te vinden.


Meer...

Boxsprings

Vaste boxspring pocket kern, elektrische boxsprings , opbergboxen

Meer...

Hoofdborden

Kies uit een breed scala aan hoofdborden.

Meer...

Matrassen

Maak kennis met onze matrasopties voor iedereen!

Meer...

Toppers

Maak kennis met onze Topmatras Collectie !

Meer...

Accessoires

Trend 2024 Italian Desing Accessoires

Meer...

Ontspannen in stijl.

Een onmisbaar onderdeel van een slaapkamer.

Perfecte bed voor jou Stel uw droom bed samen!
Snelle levering Binnen 2 weken levering!
Slaap Advies? Deskundige medewerkers helpen je graag
Vind je winkel Onze winkellocaties