The Queen XXL Boxspring Set

TB-1059

Product detail

Stijlvol en Functioneel

De Queen XXL boxspring set biedt een combinatie van stijl en functionaliteit die uw slaapkamer direct transformeert. Met op maat gemaakte hoofdborden die kunnen worden uitgerust met verlichting, elektrische stopcontacten en USB-poorten, biedt deze set niet alleen comfort maar ook gemak. Onze ervaren installatieteams zorgen voor een vlekkeloze plaatsing, terwijl onze showrooms u inspireren met voorbeeldkamers die uw verbeelding prikkelen. Bezoek ons om de Queen XXL set zelf te ervaren en uw slaapkamer naar nieuwe hoogten van luxe te tillen.

Ontdek de Queen Boxspring, met een onderbox voorzien van pocketvering kern en prachtige 18cm Gazella poten van ijzer. Maak jouw boxspring compleet met onze extra accessoires en geniet van maar liefst 10 jaar garantie!

Het XXL Queen hoofdbord geeft een majestueuze uitstraling aan jouw slaapkamer. Kies jouw favoriete stof, topper en matras voor het perfecte comfort. Onze boxsprings zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg in België geproduceerd.

Wil je nog meer luxe? Kies dan voor onze voetbank en Tv-lift optie om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken. Laat je verrassen door het comfort en de kwaliteit van onze Queen Boxspring!

THANK YOU VERY MUCH FOR CHOOSING OUR PRODUCT

You are receiving this because you are a current subscriber,
or have bought from our website.

Subscribe | Unsubscribe | Forward