The Comfort Pocket I Visco Traagschuim Pocketvering Matras

TB-1033

Product detail

Visco Traagschuim Pocketvering Matras


Het Comfort Pocket matras is gemaakt in België en heeft een hoogte van 28 cm. De kern van het matras bestaat uit 7-zone pocketvering met High Spring, wat zorgt voor goede ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen. Het matras is geschikt voor zowel zijslapers als rugslapers.

De afdeklaag van het matras is 4 cm traagschuim, wat zorgt voor drukverlaging en een hoog slaapcomfort. Het matras heeft in totaal 390 pocketveren per m² en is voorzien van 7 comfortzones, waaronder een soepele schoudercomfortzone. Dit zorgt voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht en voorkomt drukpunten.

De hoes van het matras is gemaakt van een gebreide stof van polyester en viscose, en heeft een vulling van 300 gram Dacron Vezel. Dit zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie tijdens het slapen. De hoes is gestept en heeft een gewicht van 390 gram.

Het matras is geschikt voor verstelbare bedbodems en biedt een goede ventilatie. Het matras heeft een garantie van 3 jaar. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie. 

 

THANK YOU VERY MUCH FOR CHOOSING OUR PRODUCT

You are receiving this because you are a current subscriber,
or have bought from our website.

Subscribe | Unsubscribe | Forward